Представники ВАФК взяли участь в Міжнародному конгресі «Таласотерапія і бальнеологія: Стратегічний альянс для медичної допомоги, оздоровлення, економічного розвитку»

Представники Всеукраїнської Асоціації Фізичної Медицини, Реабілітації і Курортології (ВАФК) взяли участь в Міжнародному конгресі «Таласотерапія і бальнеологія: Стратегічний альянс для медичної допомоги, оздоровлення, економічного розвитку», який проходив з 16 по 20 жовтня у Греції.

Дата публікації: 20.10.2019

Представники ВАФК взяли участь в Міжнародному конгресі «Таласотерапія і бальнеологія: Стратегічний альянс для медичної допомоги, оздоровлення, економічного розвитку»

Представники Всеукраїнської Асоціації Фізичної Медицини, Реабілітації і Курортології (ВАФК) взяли участь в Міжнародному конгресі «Таласотерапія і бальнеологія: Стратегічний альянс для медичної допомоги, оздоровлення, економічного розвитку», який проходив з 16 по 20 жовтня у Греції.

За словами Президента ВАФК Ірини Сисоєнко, українська делегація достойно представили Україну, її можливості та потенціал курортів для оздоровлення та реабілітації, а також інвестиційну привабливість цієї сфери:

Україна має великі природні можливості, наукові традиції, тож ми маємо і надалі запроваджувати міжнародні стандарти, створювати сервіс та умови, використовувати нові технології й збільшувати потік туристів з різних країн світу на оздоровлення та реабілітацію. Ми й самі не розуміємо, яку цінність нам дала природа і потенціал українських курортів, які в майбутньому нам ще необхідно розкрити!

Не дивлячись на те, що Всеукраїнська Асоціація Фізичної Медицини Реабілітації та Курортології (ВАФК) вже багато років є членом FEMTEK, в цьому році Ірину Сисоєнко було обрано новим членів правління організації FEMTEK. За це проголосували представники Тунісу, Італії, Румунії, Іспанії, Франції.

FEMTEC – ця міжнародна організація, яка веде свою діяльність ще з 1937 року та об‘єднує профільні організації багатьох країн світу в питаннях реабілітації, таласотерапії, бальнеології, розвитку курортів, медичного туризму.

Можливо вам буде цiкаво

Дивитися всi новини