ВАФК ініціює зустріч з керівництвом МОЗ

2020 рік – це рік продовження медичної реформи. Щодня до правління ВАФК звертаються працівники та керівники закладів, які працюють у сфері реабілітації та відновної медицини. Тому, що їх всіх турбує одне і те ж питання, що буде з ними наступного року в результаті впровадження реформи.

Враховуючи важливість всіх запитів, які отримує наша організація від медичної спільноти, представники ВАФК вирішили ініціювати проведення спільної зустрічі з керівництвом Міністерства охорони здоров’я України, щоб обговорити подальшу долю санаторно-курортних закладів та спортивної медицини в умовах реформування системи охорони здоров’я, реформування системи надання реабілітаційних послуг, питання перекваліфікації та збереження кваліфікованого медичного персоналу фізіотерапевтичних відділень та ЛФК.

За словами президента ВАФК Ірини Сисоєнко дана зустріч надасть нам можливість разом з міністерством обговорити та напрацювати подальші спільні кроки щодо розвитку медичної реабілітації та відновної медицини в рамках впровадження реформи, а також налагодити якісну комунікацію між владою та медичною спільнотою.